Michelle Witsenburg

Contact met Witsenburg Advies

Via de menukeuze ‘contact’ bovenaan, kunt u eenvoudig contact opnemen. Ook buiten reguliere kantoortijden. Natuurlijk kunt u ook altijd mailen en/of bellen: 06 – 537 02 353

Curriculum vitae

Michelle H. Witsenburg (1966) is Arbeid- en Organisatie psycholoog (NIP) en werkt als onafhankelijke adviseur en coach. Zij is getrouwd en heeft 2 kinderen (1999 en 2002).

Zij startte haar loopbaan bij Berenschot. Daarna heeft zij 4 jaar bij een ARBO-dienst gewerkt als
A & O-psycholoog en ervaring opgedaan met kortdurende begeleiding bij ziekteverzuim en het geven van trainingen.

Bij Bosman & Vos in Rijswijk heeft zij diverse opleidingen gevolgd en zich ontwikkeld als coach en trainer. Als interim-manager heeft zij onder andere een organisatie gereorganiseerd en begeleid naar een fusie.

Vervolgens heeft zij 6 jaar als senior consultant bij Ebbinge & Company gewerkt. Coaching, training en assessments brachten haar de diversiteit in werkzaamheden en een zeer inspirerende omgeving om zich met veel plezier voor zeer diverse klanten in te zetten. Samenstellen van teams, in samenwerking met Search & Selection, teamanalyses en teamaudits. Als Management Development Consultant heeft zij als projectleider grote projecten op organisatie niveau geleid.

Zij heeft gewerkt voor veel verschillende soorten bedrijven en kent diverse branches. Haar klanten bevinden zich onder andere in de luchtvaartindustrie, bierbrouwers, advocatenkantoren, consultancy, de uitgeverijbranche, woningbouw etc.

In de afgelopen jaren heeft zij veel management en mensen op sleutelposities gecoacht. Zowel individueel als in teamverband.

Haar ambitie is om de relatie tussen organisatiedoelstellingen, individuele en teamdoelstellingen te bevorderen. Persoonlijke en professionele ontwikkeling zo effectief mogelijk in te zetten om geïnspireerd en gemotiveerd te werken.

Haar hobbies zijn zeilen, paardrijden en koken.

Opleiding

  • Arbeid- en organisatiepsychologie UVA
  • Coachingsopleiding RINO
  • Mediation NIP
  • MBTI Opp
  • NLP
  • RET
  • en diverse ’train de trainer’- opleidingen.

Sinds 2007 is zij zelfstandig ondernemer.