Opdrachtgevers

Het is Michelle gelukt om een enigszins ontwricht team, een team met heel verschillende achtergrond, een nieuwe, veilige en solide basis te geven voor samenwerking. Michelle heeft voor het Wereld Natuurfonds een interessant en op maat gesneden Management Development traject ontwikkeld. Gericht op zelfinzicht én kennis van de ander. Op leiderschap én samenwerking. Met oog voor individu én team.
Caroline Visser, CFO van het WNF
Kort nadat we met een nieuw team van start gegaan zijn, heeft Michelle ons met behulp van MBTI geholpen inzicht te krijgen in de kracht van ons team en van de individuele leden en onze uitdagingen zowel binnen het team als in de relaties met onze belangrijkste stakeholders. Door een hoge mate van professionaliteit gekoppeld aan een toegankelijke en persoonlijke benadering en een flinke dosis relativering en humor, heeft de dag niet alleen waardevolle inzichten opgeleverd, maar was het ook heel erg leuk om met elkaar te doen.
Berend Broerse, Uitgever - Sdu Uitgevers

Contact met Witsenburg Advies

Via de menukeuze ‘contact’ bovenaan, kunt u eenvoudig contact opnemen. Ook buiten reguliere kantoortijden. Natuurlijk kunt u ook altijd mailen en/of bellen: 06 – 537 02 353
Michelle Witsenburg werkt voor klanten van De Galangroep en Bosman & Vos. Daarnaast werkt zij onder andere voor:
baker-tilly BarentsKrans-logo bronovo-logo BWK-logo
cleanleasefortex-logo Gemeente-Ede fd-mediagroep-logo freshfields
sheerenloo hill-innovating-justice-logo ICTY-logo IMK-logo
maasdelta-logo �markant natuurmonumenten Norton_Rose_Logo
Schiphol-AA-logo-CMYK logo-sdu showrent technische-unie
TU_Delft WWF